Спокій морського склепіння
Склепіння стелить ті навколо срібні зорі,
Які показують дорогу на шляху.
Життя попало у блакитне море -
Тут штиль, там - спокій уверху...
06.08.2013 року Одеса
Ніч
Бліденький місяць з неба поглядає
На тихе море море біля диких островів
І тліють зорі над цілющим гаєм,
А чайки дня нового ждуть із берегів
12.08.2008 року Одеса-Крижанівка
Бузьки
Гніздяться бузьки у селі Добрячин,
Поля скрізь орють, Межиріччя в тракторах
І Жвирка з церквою всміхаються добряче -
Усе тут розцвітає, бузьки у гніздах.
15.04.2011 року Львів-Сокаль
Я підкорив
Я підкори собою влучні блискавиці,
Пустив стихію впевнено до ніг,
Усе в динаміці несеться, мчиться
Та твориться постійно лютий гріх.
А я велично вийшов із маршрутки
Заряд із вольтів всю дорогу освітив,
Залізний вітер тут навідавсь прудко,
Морозний дощ потоками омив.
Лиш я іду вперед, мов гордий Цезар,
Несу свободу під своїм крилом -
Люблю гуляти я по гострих лезах,
Люблю іти безстрашно на пролом...
22.06.2011 року