Видихай мене на морозне повітря з придихом,
Губами нашіптуй правду про "не судиось" нам,
Думай про мене засинаючи в мережі на надія.com
Залишайся частіше... ні, поринай у себе. Сам на сам.
Загадай чергове́ бажання, що не здійсниться ніколи
Ти ж знаєш, що сумуєм взаємно і так буде за́вжди.
І ти не надійся, що виграєш мрію у Coca-Коли
Ти не можеш вічно банальне у слід шепотіти "зажди".
І, мабуть, викури мене, як чергову́ сигарету із пачки
Я назавжди залишусь на губах гірким присмаком
Дістань вже, врешті-решт, всі гроші зі своєї заначки
Купуй квиток на літак до мене на загубилась.com.