Чи може людина щось змінити в житті,
Ви думаєте може?
А я кажу ні...
Немає тут навіть можливості,
Змінити хоч щось.
Звичайно бувають і особливості,
І навіть щось може зійшлось.
Але досконало життя не пройде,
І доля не слабо зачепить тебе.
Коли ти захочеш змінити не бажане,
Вона тобі ось що на це скаже:
"Можеш звичайно намагатись,
У всьому можеш не вагатись.
Але зробити те в чом є потреба,
Ти не зможеш так, як треба.".
Чи може людина щось змінити в житті,
Ви думаєте може?
А я кажу ні.