І знову бачу сон з тобою,
Захолююсь цією грою.
Тебе я бачу, відчуваю,
І точно впевнений - кохаю.
Навіть не знаю, навіть не знаю,
Де мені краще, де менше фальші.
Навіть не знаю, навіть не знаю,
Може б навічно заснути, все ж краще?
В одному я впевнений точно,
Це важко - кохати заочно.
Це важко - не бачити тебе,
Це важко - не чути потреби.
Навіть не знаю, навіть не знаю,
Де мені краще, де менше фальші.
Навіть не знаю, навіть не знаю,
Може б навічно заснути, все ж краще?
Прокинувся, навіщо питається,
Прокинувся - заснуть намагаюся.
Прокинувся - вернутись же ж хочу я.
Да, важка непевне доля моя...
Навіть не знаю, навіть не знаю,
Де мені краще, де менше фальші.
Навіть не знаю, навіть не знаю,
Може б навічно заснути, все ж краще?..