Почну і закінчу простими словами,
І текстом банальним, до волі простим.
Складних філософій не буде ні граму,
Комусь мо' здаюсь я поетом складним.
***
Відкрий себе - досі нечитану книжку,
Сміливо всміхнися до власного "Я",
Навік розпрощайся із "тишком" та "нишком",
Щоб сімку замкнути у слові СІМ'Я.
Сім'я - то суспільство, а ми в ньому - браття
І сестри, з життєвим вогнем у очах,
Ми в праві вирішувать і обирати,
Прямим чи тернистим розстелиться шлях.
Тож годі просиждувать власне майбутнє,
І мовчки тікать від нагальних проблем,
На власному балі зберігши присутність,
Не блазнем залишся, а стань королем!
Чула такий вислів - вийшов в поле воїн і поборов тисячу інших воїнів, і вийшов в поле другий воїн, який поборов сам себе. І власне другий воїн був сильнішим.
Олександр Обрій відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00