Холодний вечір за вікном моїм
Холодна ніч його заступить скоро.
Холодне ліжко й простирадла в нім
такі ж холодні як і все навколо.
Як хочеться твого тепла й душі!
Щоби зігріли у морозяну негоду.
І ніжних доторків на тілі занімілім.
Аби ожило,розцвіло й в злетіло.
Прийди коханий – лід цей розтопи
До себе пригорни що маєш сили.
Внеси весну із затишком п’янким
Щоб більше холоду я не відчула.