Чарівний день,величне свято,
У вас сьогодні молодята.
Бо на рушник ви долі стали,
Свої серця повік з'єднали.
Тож ми сердечно вас вітаєм.
І щастя й злагоди бажаєм.
Щоб у здоров'ї довго жили,
Щоб один одного любили.
Щоб лиш достаток був у хаті.
Щоб були дітками багаті.
Тепла у душах вам бажаєм,
І подарунки ці вручаєм.
Тобі ось Юра-булава.
Бо ти вцім домі голова.
Ти про достаток мусиш дбати
Принось додому всю зарплату.
Із друзями ти не гуляй,
Марічці в домі помагай.
Помити посуд чи прибрати.
Часом і їсти зготувати.
З роботи попішай додому,
тебе Марічка вже чекає в ньому.
Ще можеш квітів прихопити
І щось солодкого купити.
Ти памятай-вона дружина.
То ж буде хай вона єдина,
Бо ти господар,голова,
В руках у тебе булава.
Ну а качалка -господині.
Річ добра ця у комірчині.
Коли вареників зварити,
А коли тісто замісити
А якщо Юра загуляє.
Чи зарплату він сховає.
Тут качалка нагадає.
Хто у хаті тут віднині
Повноправна господиня.
Хто варить, хто прибирає.
І за себе памятає.
Бо тяжка робота нині
Побувати у газдинях
Треба важко працювати,
Щоби гарно виглядати.
Тож ти Маріко не лінуйся
Про чоловіка ти піклуйся.
Ти мусиш смачно готувати
Грошима справно керувати
За модою прослідкувати,
Та посалонах походжати
Беріть дарунки молодята.
Живіть щасливо та багато!!!