Душа болить, щемить в неволі...
НЕМАЄ ГІРШОЇ ВЖЕ ДОЛІ,
Ніж бігти в прірву у пітьму
І душу мучити свою...
О люди, ви порсніться...
В гріхах болоті не сидіть,
До Господа ви поспіхом біжіть!
Бо Він є Бог – Знавець всіх душ...
Він вас омиє і простить,
Навчить як у святості прожити,
Навчить прощати та любити,
Нову дорогу вам покаже.
Яка веде у небеса!
І світлі мрії в серце ляжуть!
Душа від щастя заспіває!
Волю і любов пізнає...
І зміниться життя цілком,
Підеш в перед ти не сама.
А поведе рука Христа,
Не будеш більше ти одна.
І з вірою в душі, до Бога підійди.
Усе Йому ти розкажи,
Про біль душевну, пустоту.Усі печалі, усі сльози,
Відкрий, віддай Йому!
Тебе Він вислухає щиро!
Він тебе любить і простить.
Бог любить всіх, бо БОГ – Бог любов!
За всіх пролив святу кров!!!
ID: 411215
Рубрика: Вірші, Лірика
дата надходження