Спасибі Тобі, Ісус, що сказав, Я люблю тебе!
Спасибі Тобі, Ісус, що сказав, Я прощаю тебе!
Спасибі Тобі, Ісус, що сказав, Я утішу!
Спасибі Тобі, Ісус, що сказав, Я не залишу!
Спасибі Тобі, Ісус, що сказав, укріплю!
Спасибі Тобі, Ісус, що сказав, Я наставлю!
Спасибі Тобі, Ісус, що сказав, благодаттю тебе обдарую,
І вірою серце твоє короную!
Я радість пошлю та любов!
За тебе Я пролив святу кров!
А ти лиш Мене пам'ятай, і знай Я з тобою - завжди!»
Ти сміло іди до мети! За руку тебе я візьму!
Ти будеш зі Мною в раю, тебе Я туди доведу!
Спасибі Тобі! Що мене оживив!
І в царство небесне Ти двері відкрив!
Тебе прославляти я буду завжди!
Від серця, Ти щиру, подяку прийми!