Ішов зайчик через ліс,
У торбині моркву ніс
Ніс додому три морквини
Для маленької дитини.
Бо малньке зайченятко,
Вже два дні не хоче спатки.
Хоче морквочки смачної,
Хоче моркви запашної.
От і тато поспішає
Пісеньки йому співає,
І дає йому морквину,
Лиш щоб спала вже дитина...
А зайчатко моркву зїло
І тихесенько так сіло...
Та й закрило оченята,
І пішло нарешті спати.
Тато-заєць теж заснув,
бо про сон давно забув.
Тож тобі пора вже спати.
час прийшов відпочивати.