Ось, душа моя в долонях.
Ось вона моя одна.
Тільки ти - думки в полоні,
Тільки я і не сама.
Бо сьогодні ти зі мною,
бо сьогодні разом, як завжди...
Я люблю тебе безкрайно чи безмежно,
як тобі?
Знаєш, так, любов одностороння.
Не сама і не собі,
Бо з тобою я сьогодні,
бо сьогодні - як завжди!
Зрозуміть тебе з півслова,
дуже легко,
А тоді, а тоді слова останні,
і сторінки, може дві...
Ось, кінець, я не з тобою.
На сторінках лиш сліди,
мої пальці... Кольорові?
Кольорові лиш думки.
Я живу тепер тобою:
всі слова твої - мої.
Скоро нова, нова книга,
нова я і світ благий.