З чим порівняти ту любов
Яка у серці,як перлина.
Яка міцніє знову й знов,
Хоча ще у душі дитина.
Можливо з співом соловя,
який втіша всіх зрання?!
Та ні це не любов моя,
Це не моє кохання.
Можливо з інієм сріблястим,
Який виблискує на сонці.
Чи може з снігом попелястим,
який розтане у долонці.?!
Та ні моя любов не тане,
а навпаки із днем міцніє.
вона як лід,хоч незбагненно
те,що як проміння тепле гріє
А може-це як зорі в небі.
Які аж тануть у безодні
які притягують до себе....
Та ні -вони холодні.
тоді можливо це як сонце
Яке дарує теплоту,
Яке загляне у віконце,
і ти відчуєш доброту...
Я розгубилась,я незнаю
Як описати почуття?
Напевне все це поєднаю.
Бо ти -моє життя!