***
Епіграф
Приснилася вночі мені,
Поміж всіляких див,
Учителька по хімії,
І про презерватив
Прохала вірш-ін"єкцію,
Мов, напиши, Сашко,
Про засіб контрацепції
Для всяких Вась, Микол,
Щоб знали, доморощені,
Про цю корисну річ.
Не буде-бо їм прощення
За безкондомну ніч!
***
Якщо життя втрачає смак
І блиск прерогатив
Тебе врятує, одинак,
Твій друг - презерватив.
Підніме ввись зів"ялий пульс
У ритмі коливань,
І твій життєвий здутий нуль
Знов прагне поривань.
І низка дивних кінолент
У зляканих очах
Про бейбі-плату - алімент
Не промелькне, мов жах.
Якщо ж не впевнений "на 100",
І випадковий ВІН,
То не врятує більш ніхто,
Крім гуми, від сивин.
Життя - з невдач і перспектив,
Мов зебра... Безліч смуг.
Вдягай, дружок, презерватив
Як засіб від "заслуг".
Задумаєшся, інколи, (зі злості б когось вбив),
Чого той дядько Федір не вдяг презерватив?..
Чом проігнорував його, колись, вуйцуньо Ян?.. Наскільки б жилось легше у Україні нам...
Олександр Обрій відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
але на жаль ваш засіб лише має 30 процентів захисту))))))
Олександр Обрій відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
щодо цифри - тут спірне питання, на неї можуть впливати безліч факторів, про це можна наукову роботу написати, тому краще не кидатися такими сміливими цифрами