В руках спецслужб - постійні дилетанти,
Яких за ниточки то смикають, то ні:
Заагітують, заговорять під куранти,
Що потім не повіриш, що родився навесні.
В руках спецслужб - постійні дилетанти -
Проект такий давно у всіх спецслужб.
Ти не агент, а дилетант з талантом,
Однак не знатимеш, в яку ступив з калюж.
В руках спецслужб - постійні дилетанти,
Які не знають, що є ниточки згори -
Тобі не скажуть, що тебе поранять,
Тобі не скажуть, що колись згориш.
В руках спецслужб - постійні дилетанти,
Яких за ниточки то смикають, то ні:
Заагітують,заговорять під куранти,
Що потім не повіриш, що родився навесні.
10.03.2013 року Львів