Цей вірш тобі, він стомлений, побитий,
Такий, як я після важких доріг.
Хай муж завжди усміхнений, побритий
До Ваших щиро припадає ніг.
І ти, і я були, наче комета.
Лиш мить життя - це рамка для подій.
Яка б мені не випала монета
Залишу завжди місце я для мрій.
Вже півгодини йде жіноче свято,
І варто привітати Вас усіх.
Опора то, звичайно, завжди тато,
Та мати лиш причина всіх потіх.
P.S. Бажаю бути успішною:
- дівчиною,
- донькою,
- жінкою,
- дружиною,
- мамою.
Зі світом 8-го березня.