Нескінченно сірі дні,
У яких тебе немає.
Несміливий дотик губ
В своїй пам’яті ховаю.
Може, десь під Новий Рік,
Хоча б раз мене згадаєш,
Ну а я тебе завжди
Пам’ятаю і чекаю.
Ті короткі світлі дні –
Різнобарвні та яскраві,
Коли падав теплий сніг –
В снах своїх я знов згадаю.
Де з тобою розмовляв,
Коли бачив твої очі,
Та усе це час забрав,
Залишив порожні ночі!
Нескінченні міські дні
Мої мрії поглинають,
І вечірнії вогні
Не рятують, не втішають.
Нескінченні сірі дні,
Що любов мою вбивають.
Нескінченні чорні дні,
У яких тебе …
(2009 р.)