По вологому асфальту,
По проспекту я іду,
І чи сумно, чи не сумно –
Ну ніяк я не збагну.
Ти розбила мої мрії,
Хоч уламки залиши.
Забирати можеш серце,
Долю вже забрала ти –
Мою.
Ти зламала мої крила.
Як не соромно тобі?
Не дивися мені в очі.
Я не можу так, іди,
Лети.
Забирай мою любов,
Забирай мої думки.
Вже немає куди йти.
Не потрібні вже вони
Мені.
***
Залишу собі на згадку
Лише посмішку твою.
Покладу її у серці,
Його потім зачиню –
До весни.
Ти убила мої крила
І не соромно тобі,
Подивися в мої очі
І біжи собі,
Лети!
(2007 р.)