На дворі березень фліртує,
Ще сніг лежить, тепла нема,
А ми з тобою знов танцюєм,
Серця палають від життя!
Вирує подих оксамиту,
Любов п’янить, дарує шанс.
Щасливий вибір ми зробили,
Знайшовши в келиху алмаз.
Я вірю в те, що ми назавжди,
В серці залишим цю весну,
Де були перші в нас зізнання,
І ти сказав, - «Тебе люблю!»
Пройдуть роки, забудуть люди,
Які щасливі ми були,
Та ми ніколи не забудем,
Цієї ніжної весни!!!
4.03.2013 року