Коли я була ще маленька,
Я мала велику мрію!
Хоч і виросла я давненько,
Але в неї ще досі вірю.
Хотіла колись я попасти
У давні, ласкаві часи.
Знайти там велике щастя
Й з коханим дорогу пройти.
Тепер розумію, насправді
Такого не буде в житті.
Та в світі живемо лиш раз ми
Й здаватись немає коли!
Я знала, що все буде добре,
І впевнено йшла до мети.
Хоч, звісно, були перешкоди,
Та всі я змогла обійти.
Я довго не спала ночами...
Зазнала образ я і зради...
Любила також до безтями,
Хоч знала - не будемо разом!
Та зараз я дуже щаслива,
У мене є все, що треба!
Міцна і здорова родина
Й кохання, здавалось, не треба!
Як тільки я все зрозуміла
Й почала радіти життю,
У мене з’явилася сила
І долю зустріла свою!