І по кімнаті наче божевільна,
Бігаю туди-сюди...
Неначе втомлюю пожежу в собі,
І ти не стій,мені допоможи..
Вилий на мене відро холодної води,
І закуй в обійми сильно,
Дуже сильно,дивись не відпусти...
Щоб не кричала,не тікала..
Щоб шпалери не рвала,
Кулаки об стіну не зчесала...
Щоб просто тихо заридала,
заспокоїлась,тебе поцілувала,
про все забула,
і заснула...в твоїх обіймах,
твоя божевільна...