Не ходи ти за мною будь ласка,
Не проси буть з тобою завжди,
Не збудую для тебе ту казку,
Про яку завжди мріяв ти…
Я не буду ніколи твоєю,
Я не буду з тобою завжди,
Не принось ти мені ці лілеї,
Не позбавлю тебе самоти…
Не твоя я. І все тут. І крапка.
Не твоя я. І ти вже не мій.
Не потрібна вже квітів охапка,
Я залишусь в домівці пустій…