Як хочеться почати все з початку,
Прожити заново своє життя,
Зробити усе правильно і гладко,
Щоб не доймало потім каяття.
І в перший клас піти з букетом знову,
І знову закохатись в перший раз,
І покидати на світанку школу,
І повертатись знову в рідний клас…
А час іде, не думає вертати,
Робота, дім, сім’я, все як завжди,
Не хочеться про все це жалкувати,
Та все чомусь не так як мріяв ти…
І все лиш раз – не повторити знову
Кохання, радість, не забрать печаль,
Бо все лиш раз… І мрію світанкову
Відгониш ти назавжди в даль…