Кружляє сніг і вітерець гуляє в полі.
Дерева ще у сплячці, хочуть спати.
Зібралися всі діти, рідні, друзі і знайомі,
З Днем Народження Вас щиро привітати.
Прийміть від нас ці щирі побажання,
Святковим настрій був щоб у цей день.
Нехай летить це щире привітання,
На крилах всіх веселих цих пісень.
Бажаю Вам, щоб доля дарувала
Любов й кохання, душевне тепло.
А душа, щоб радісно Ваша співала,
І для смутку місця в серці не було.
Нехай душа і серце щедрим буде,
Та відкритим,- для щирих людей.
ГОСПОДНЯ СИЛА, нехай сповнить груди,
Додасть любові, та нових ідей.
Бажаю, що би любе починання,
Успішно було втілене в життя!
Нехай шана людська і визнання,
З Вами біжать далеко в майбуття!
Здоров'я Вам і злагоди в родині!
Щоб смуток й горе облетіло Вас.
Вам побажати хочемо всі нині,
Щоб запросили на сторіччя нас.
Вже довгу Вами стоптано стежину,
Та втоми, ще нема для Ваших ніг.
Бо пройдено життя, лише частину -
Багато, ще пройти треба доріг.
Бажаю Вам, ще внуків одружити!
І благословити правнуків на світ!
Століття Вам бажаю ще зустріти!
Здоров'я Вам міцного, як граніт!
Господь допомагає Вам в усьому,
Бо Ви все молитися щиро так йому.
Господь приходить в душу і додому,
Та допомагає Вам завжди тому.
Господь Вас захистив від бід і муки...
Схилили голову, Ви також перед ним.
Ви приклад берете від Божої науки
І Бог над Вами, й ангели всі з ним.
Благословіння Боже, щоб прийняти,
Молитися всім треба,й не грішити.
І віру міцну в Бога треба мати,
Та Господа завжди треба любити.
Бажаю, ще пісень багато написати
І поезії чудової, патріотичної для нас.
Нехай линуть пісні, ми будемо співати,
На кожному концерті згадувати Вас.
Бажаю Вам щасливу ще дорогу,
І більше, як сто років Вам прожити!
Ми скажемо Всі нині — СЛАВА БОГУ!!!
За те, що з Вами можемо дружити.
Непроти, якщо частину вкраду, для поздоровлень друзів на ДН?
Алла Баранкевич відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую,що завітали! Беріть скільки хочете,мені не жаль,принесіть своїм друзям радість.Заходіть частіше і діліться враженнями і коментаріями.Можете поставити оцінку за мій вірш