Не шукай ідеалів, не треба
вони ж бо нічого не можуть.
І не вимагай пощади у неба,
там теж вже не допоможуть.
Не треба впадати у відчай,
ми з тобою давно вже дорослі.
Помилятися - це вже звичай,
тож звикай просуватись наосліп.
Не думай, не стане краще,
якщо сам нічого не зробиш.
З роками життя тільки важче,
як працюватимеш, те й заробиш.
Не вір, самотнім сумно,
зовсім нема куди дітись.
Тож не спалюй мости бездумно,
май біля кого зігрітись.
Не шукай ідеалів, це марно.
Вони тебе не врятують.
Про них говорять так гарно,
та в світі їх не існує.