Бажаю щастя, здоров’я, любові,
Удачі, певно хочу побажать.
Вітаю з днем народження сьогодні!
І хочеться щось не банальне все-таки сказать...
Та все вже сказано до мене,
Незнаю, може краще малювать?
"Всього найкращого!" - кажу я ревно,
Бо хочу Вам, насправді, тільки краще побажать!