|
Я по - любив тебе, і знай тебе не кину я в біді!
Любов Моя до тебе, не згасне у пітьмі!
Лиш ти живи по - вірі, любов'ю дихай ти,
Надією своєю ти інших підкріпляй!
Я знаю, ти - ослабла!
Та ти молись, борись, вставай! І знай тебе не кину Я!
Пам'ятай Мою кров, що на Голгофі проливалась,
За весь світ і за твоє життя!
Тебе прошу, завжди, радій, молись, надійся, вір, люби!
І дуже скоро, крок за кроком, дійдеш ти до мети!
З Богом будеш в небі, у щасті проживати!
Тебе прошу, ти не сумуй, бо Я з тобою, з тобою Благодать!
Печаль, відкинь від себе, і в радість обгорнись!
Не западай ти духом, а лиш прошу – молись!
Молись і вір тебе Я чую, і відповідь Свою для тебе я готую!
Я лиш прошу тебе молись, своє серденько ти очисти,
Відкинь невір'я та сумніви, відкрий серденько ти для віри!
Тоді лиш збудуться ті мрії, які ти маєш у душі!
І буде легко вже тобі, я лиш прошу, повір Мені!!!
ID:
399198
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 08.02.2013 00:49:20
© дата внесення змiн: 16.03.2017 17:14:01
автор: Vlasyuk Julia
Вкажіть причину вашої скарги
|