Мені так сіро на душі…….
Ніч накриває з головою.
І сонечко так рідко світить.
І це буває, мабуть з тобою,
А в серці лиш зима з пургою!
Дай сили БОЖЕ дай тепла,
Дай віри йти лиш за Тобою!
Я ВІРЮ!!Знаю!!!!
Серцем вірю, зима обернеться весною!
Коли зустрінусь я з ТОБОЮ!
Холодний сніг, журби розтане...
Печалі горя більш не стане...
Вітри холодні відійдуть,
А в серці квіти – щастя розцвітуть!
Зима віддасть весні права,
І сонечко теплом зігріє!
І відійде журба, як сон,
Коли ти будеш жити лиш Христом!