Я віддаю тобі свій сон,
Щоб не змогла проспати
Пробудження твоїх долонь
Світанком пелехатим.
Я подарую тобі сон.
І вечір синьоокий,
І запах тиші за вікном
Щоб ти вдихав глибоко.
Бери я віддаю свій сон.
В той час буду на варті,
Помолюсь тихо до ікон,
Бо ти для цього вартий!!!