Сьогодні народилось моє ЩАСТЯ,
І я бажаю щоб воно росло,
Великим, превеликим і хай вдасться
Багатим стати, ворогам на зло.
Народження теж в НІЖНОСТІ моєї,
Бажаю їй шалених почуттів,
Щоб вона квітла від душі тієї,
Яку колись давним-давно зустрів.
У ПРИСТРАСТІ моєї також свято.
То ж запальною будь мені завжди!
І не міняйся років ще багато,
Роби своє і ні на що не жди!
Сьогодні народилося КОХАННЯ,
Моє єдине на усе життя!
Я побажаю вірності в чеканнях
Такої непохитної як я!
ЖИТТЯ моє уже святкує зрання!
І я попрошу Бога берегти
ЩАСТЯ і НІЖНІСТЬ, ПРИСТРАСТЬ і КОХАННЯ
Це все для мене означає - ТИ!!!!
З Днем народження, мій коханий!!!