Глазуровані пальці мастикою струнною
Заправляють невинно волосся пасмо
Я втрачаю неспокій і тіла напруженість
І готую шию прийняти лассо
Настінний друг, все кудись спішить
Та ігнорує на жаль години
Мені сьогодні ще тільки мить
А в тебе час іншої людини
Мені би ще декілька дотиків мурашиних
Тарганів підживити у голові
І твої пальці солодкі на память лишити
Всі в годиннику поламати стрілки