Подарую тобі тільки мить,
А ти мені Вічність і спогад.
Розкажи, а твій мозок він не болить,
Коли серце втратило голод?
Розкажи, коли ти один,
І як пристрасті ловиш…?!
Розкажи …Я послухаю все, що промовиш.
А не хочеш просто мовчи,
Лиш погляд кинь як собаці,
Не буду просити від серця ключі,
Не буду і ти це побачиш.
Не питай, чому сьогодні прийшла
І живо глянула в очі !!!
Просто душа давно не жива,
А серце, ще битися хоче.
Знак і сліди що залишу на твому порозі,
Змете той, що вічно біжить –
Годинник, ще битися в змозі.
Мрійливе «якби» ніколи для «нас» не звучало.
Пам'ятай дивилася в очі тобі не лукаво.
Час 19 : 45; 20.10.2012р.