Я закохалася в твою усмішку,
У твої руки і уста,
В твій гордий стан і щиру душу,
Яку для мене відкривав.
Я закохалася у тебе,
У всі слова, що говорив,
В те щастя, що подарував для мене
І двері в казку ти відкрив.
Тепер з тобою хочу бути,
Я кожен день і кожну мить,
Я дякую тобі за тебе,
Тебе я буду міцно так любить.
Моєму щастю меж немає,
Тебе всім серцем я кохаю,
І навіть в сні до тебе лину,
Без тебе милий я загину!