Я хочу знов тебе почути
І відчути.
Я хочу знов тебе тримати
Й обіймати.
Я згадую моменти мого болю
коли прощалися з тобою ми. До болю
важко згадувать слова:
«-Прощай, мені вже час, тобі не можна там контроль, я подзвоню тобі. Не йди».
В очах твоїх була сльоза, але не пролилась вона.
Махнув рукою ти пішла
Моє кохання ввібрала.
Ти бережеш його в собі,
Але ти знай – до болю важко жить мені.
Я буду знов чекать літак,
який мені як знак.
Ти прилетиш і будем ми
с тобою знаю назавжди.
Не хочу чути я - прощай
ти залишаєшся і край.