Ти такий, неначе небо,
Розчинитися в тобі я хочу,
Саме той, що мені треба
І тобі я це шепочу.
Ти такий, неначе вітер,
Понеси мене далеко,
Там, де щастя, на край світу,
Щоб нам було разом легко.
Ти такий, неначе сонце,
Зігрівай своїм промінням,
Будеш ясним охоронцем,
Станеш жаданим спасінням.
Ти такий, неначе море,
Хочу в тОбі потонути,
Забереш ти моє горе,
Зможу біль ту всю забути.
Ти такий…один єдиний,
Світ таких, мабуть, не бачив.
Зігрів світ мій неспокійний
І себе мені призначив.