А ми з тобою молоді і п’яні
Блукаємо нічними бульварами,
Пусте, що ніби у дурмані,
І що нам в очі світять фарами.
Нам досить того, що ми разом
В брудній одежі плетемося,
Облиті проклятим камазом
І ти пригладжуєш намочене волосся.
Та нам все рівно, що там кажуть люди,
Вони живуть в буденності й омані,
Нас не цікавлять ті плітки і пересуди,
Бо ми ідемо містом молоді і п’яні.