Давайте разом всі подивимось на небо
І зрозуміємо нарешті щось нове
І не для того, щоб порадувати его,
а щоб відкрити світові себе.
Сидіти, думати і вибирати,
кохати, вірити і йти вперед,
боротися, хотіти й мандрувати -
пильнуй лише, щоб не закинуло в кювет.
Лети назустріч мріям і бажанням,
Забудь про чай, що стигне на вікні
Повір нарешті у свої страждання
І хоч на день забудь про слово "ні".
Нехай наш час пливе, як навіженний,
Нехай не завжди все тобі легке
Все ж порадій, що маєш шанс, блаженний
І полюби усе навкруг живе!