З снігом першим зустрілись,
Як дві сніжинки ми зліпились в одне.
Твої очі іскристі манили мене,
Сам на знаю як сталось
Та без тебе не буде мене…
Ми любили сніжинки
Уявляли ними себе
Валялись в снігу й на ковзанці
Були, як ті дітлахи…
Новий Рік, Свят-Вечеря, старий Новий Рік
Всі ці свята були разом,
Було солодко, добре, все як в кіно,
До поки між нами не стало весняне тепло…
Почали сніжинки дві танути
Так як і були – разом.
Якби ми ж тоді знали,
Що любов розтане з першим весняним теплом…