Зустрілися два погляди очей,
Таких привітних, як завжди, ласкавих.
Нехай сльозинка по щоці тече,
Вона прикрасить блиск очей лукавих.
Мовчи! Вже сказані слова усі.
Для мене зовсім інша ти людина.
А як блистить обручка на руці.
Ти не ховай її - вона не винна.
Що сталося не знаю до тепер.
Так поступив - чому я не простила?!
А час іде, пливе, минає все…
Мене з тобою доля розлучила.