Sonce vstaë,
Mamo, sonce vstaë
Zvidky sonce vstaë
Zvidty voroh ide
Mamo, voroh ide
Mamo, ne spy
Čuëš, mamo, ne spy
Mamo, dosyt vže spaty
Zbroü čas hotuvaty
Čuëš, mamo, ne spy
Voroh ide, voroh ide, voroh ide. Maëmo problemy
Voroh ide, voroh ide, voroh ide. My usi pomremo, usi pomremo...
(1999)