Я буду посміхатись і ніхто не взнає,
Що моя посмішка насправді означає.
Буду світитись, випромінюючи щастя,
Щораз сльозою на очах, якщо удасться.
Я буду першою, найліпшою у справах,
Такою, про яку читають в мемуарах.
Яку ніхто, ніколи не забуде більше.
Таку прекрасну і щасливу, ніжну.
Я буду, стану і залишусь ідеалом,
Яких не має в світі, або дуже мало.
Яку ти втратив й начебто любив…
Я буду сильною! Як ти мене просив!!!