Кохання,чи любов крилата?
В серцях стрілою пролетить
Чарівна і багата,чистесенька,
Як крапелька роси,
Черемхою рясною,запахне на весні
Струмочком швидкоплинним до серця пробіжить.
Акацій білий запах,п"янкою ноткою
Прилипне на уста,
Така любов у літі, солодка і терпка
І рання,що росою вмита,вечірня чарівна.
І місячно-духмяна,трояндово-жарка!!
Пожовклим листопадом,кружлятиме в порі
Така вона осіння у вирій відліта.
І райдужно-барвисто цвіте іще в садах,
І запорошить літо бабине у наших головах.
Та зимова чарівна-
Сніжинкою легенькою із хмар вона злетить
Зав"юженою стежкою проляже у житті
І будуть знову весни в березових гаях
Калиною квітучою буде в серцях.!!!!