- Чом, моя готесочка, приповзла?
Де моя червона бензопила?
- За дітьми ганялася, Dead Morose,
На малих не діє-бо твій наркоз
І взяла я пилочку, Dead, твою,
Та сучасним діткам це по х... (все рівно)
Заганяли бідную, в шоці я..
Не змогла провчити їх ні х.. (я ніяк)
Приспів:
-Хэй, зомбі-зайчатка
Вампіри-вовки,
З ялинки маляткам
Вставляйте голки,
-Ні, Dead Morose,
Вийшов наркоз,
(В спину летять штурпаки!)
-Ти моя, готесочка, не журись,
Спритна ж ти й смілива, мов хижа рись,
Доженеш колись ти малих невдах
І припнеш на цвинтарі до хреста.
- Thank you, милий Dead-ушка, готик мій,
Може, ми пошлємо діток під хій,
Є ж бо ще ялиночки між могил,
Місяць романтичніший із світил.
Приспів
***
*Dead Morose - Похмурий мрець