Коли загасить одинока ніч
легкі сліди осінньою вологою,
ітиму я імлистою дорогою,
і буде йти зима мені навстріч.
Коли зустрінемось удвох ми –я й вона,
вдамо, що кожен стрічний - незнайомець,
і ніч поріжеться о світлий штрих віконниць
у контурі самотнього вікна.