У нашому чаті, завдовжки в сто метрів,
Відшукаю рядки, завширшки в любов.
Скопіюю на згадку до видимих спектрів,
Щоб читати, коли ми не спишемось знов.
Я у нашому щасті, завдовжки в миттєвість,
Відшукаю момент, завширшки в життя.
Скопіюю у спектр, що зветься чуттєвість,
Де назавжди вкарбую я це відчуття.
Я у нашій душі, завдовжки у вічність,
Відшукаю той стан, завширшки в тепло.
Головне – із життя не зробити циклічність
Та знайти це в майбутньому, кармі на зло.