Привіт, моє малятко миле!
Не знаю як Його, а я Тебе кохаю щиро.
Цілую ніжно твої ручки
І то пусте, що без обручки
Я вже давно сама ходжу.
Ти моє сонечко прекрасне.
Для мене ти сіяєш ясно.
І що без тебе я б робила?
До кого б зараз говорила?
Кому були б оці слова?
Ти знай, малесенька людино,
Що ти в цім світі не одна єдина,
А є ще я – твоя матуся.
Любить тебе завжди клянуся!
Ти будь спокійна і не плач.
Моє маля, моя кровинка,
Душі моєї половинка,
Моє ти щастя неземне!
Нехай тебе біда мине,
І оминають лихі люди.
Нехай тебе твій ангел береже.
А я ж кохатиму тебе безтями,
Аж до холодної, сирої ями.