Коли літак уже летить
Не можеш ти його спинити
І перша думка в голові
А що робити? Що робити?
Теперішнє не зупинить
Минуле ми не можемо змінити,
Але ми можемо…
Послухай друже мій,
Ми можемо майбутнє сотворити!
Коли любов уже пройшла,
Ти її не зможеш повернути,
І віри в цю любов нема,
А що ж робити?
Не зможеш ти збагнути?
Але ти друже пам'ятай,
Що вприкінці залишиться надія,
Мала надія на життя,
От та надія, наче мрія,
Може і не тут, а десь там,
За горами край..
Ти просто цю надію відшукай!