Недостукатись,недокричатись
Ти все одно не почуєш мене
Твоє серце для мене закрите
Ти навіть знати не хочеш мене…
Про любов що вже тут говорити
Ну яка може бути любов
Може краще мені полетіти
Потім птахом вернутися знов…
Але біль все одно не минає
І де би я не була
Все одно тебе не хватає
Ну не можу я бути одна
Я не знаю що далі робити
Чи жити? Чи вмерти мені?
Але я обираю жити,
Й залишаюся з сумом своїм…
Не заплакати…незаридатись
Я цього не дозволю собі,
І пройду через всі перепони,
Я прорвусь в усякій біді,
Про кінець не буде і мови ,
Ну який кінець може бути.
Я все зможу все подолаю,
І все я зможу забути…