Я тобі нічого не повинна,
В тебе вихід лиш мовчати.
Від мого серця тільки половина,
а другої не пробуй і шукати,
я залишилася навіки в твоїх снах
і часом у думках твоїх блукала,
від тебе залишився тільки страх...
що лишиться від тебе?.. вже немало.
І кожну темну ніч, коли вже сплять всі
сижу я, й ти в думках зі мною
несплю, прошу, ти залишися
й полину піснею простою над тобою.
Ти не приходь до мене більше,
і так підеш від мене знову,
а так завжди, а що вже гірше?
не бачити тебе, й не чуть твою розмову.
Твій голос назавжди в твоїх думках,
і образ твій завжди зі мною,
сум, печаль, й питання- як?
Як не залшитися мені одною...
На це питання відповідь не дати,
нема, небуде й небуло,
за тебе милий зможу все віддати,
життя, і все що тим життям мені дано.