Бажання розуміння приспаних ідей,
Розвіяння розгублених ілюзій
На відстань не засудить тих людей,
Які з тобою поруч хочуть бути.
Невпинний спокій драми віч-на-віч
З розмеленим на порох дійством лиць
З блаженною перервою на ніч
Надійне завтра перетворить на колись.
Унеможливлений ряд прикладних теорій
З десятком доказів і спростувань
Примушує без зволікання мозок хворий
Відмовитись від дивних сподівань.
Незосереджена, роззосереджена увага
Пропустить швидкоплинності сліди,
У кров, як гіркий присмак віденської кави,
Нехай проникнуть завойовники мети.
І світ, кохання, швидкоплинність
З'єднають воєдино навіки
Твою й мою живу і смертну тлінність
І вдягнуть нашу ту взаємну певність
У недарма заплетені вінки.
24.01.2012