Я не вважаю себе найкращою… НІ!! Я просто живу,але тепер живу лише тобою. Ти навіть не можеш уявити як мені добре з тобою. Мені більше ніхто не потрібний.
Я чекаю твоїх дзвінків, наших зустрічей. Твій ніжний погляд, чудовий голос- це все для мене просто неповторне. Мені хочеться відчувати тебе кожною частинкою свого тіла. Ти заполонив моє серце цілком, без останку.
Чесно кажучи я боюсь тебе втратити. Дуже боюсь. Адже ти для мене став найдорожчою людиною у цілому Всесвіті. Кожного разу засинаючи я мрію про тебе, прокидаюсь з тими ж думками. Ти для мене цілий Всесвіт. Вибач мене за сльози які тобі доводиться частенько бачити. Це просто крик моєї душі від болю. Болю який душить з середини. Мені без тебе нічого не потрібно. Лише з тобою мені затишно і надійно. Ти став для мене камяною стіною. Я вдячна Богові за те, що я тебе зустріла. Я дуже щаслива,що ти є в мене. Я не уявляю свого життя без тебе. Ти для мене –ВСЕ!!!!!
Тобі я можу довіритись цілком, і я сподіваюсь на те,що ти мені також довіряєш. Про зраду не може бути навіть думок. Я вважаю,що краще піти з життя ніж зрадити. Як можна Зрадити людину яка кохає тебе, розбити її чисті і світлі почуття, розтоптати її саму і піти залишивши її на одинці з проблемами.
Я дуже хочу бути з тобою до кінця свого життя. І була б дуже щаслива як би наші бажання співпадали. Ти настільки заполонив моє серце, думки, душу, що мені більше нічого не потрібно. Завжди при зустрічі з тобою мені хочеться говорити наскільки Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ, люблю як нікого іншого. І я рада тому, що такі сильні, щирі і світлі почуття в мене виникли, відкрились і взагалі накрили мене лише з тобою. Ти моє Щастя!!! Пишучи це ,в мене на обличчі посмішка, адже в цю хвилину я думаю про тебе. Мені приємно бути поряд з тобою. Як би ти тільки знав як мені важко відпускати тебе від себе. В той момент в мене таке відчуття ніби від мене відривають шматок. Ти НЕПОВТОРНИЙ!!!!!!! Ти Найпрекрасніший!!!!!!!!!!!! І я дуже хочу щоб ти був лише моїм.
Вибач мене за всі ті погані хвилини в які тобі довелось терпіти мене. Я буваю такою лише через те,що мене охоплює страх втрати. Я ТЕБЕ КОХАЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!